P.G. Wolters, fouragehandel & dierenwinkel, Broeksterwoude 0511 421 874

P.G. Wolters
P.G. Wolters

Vragen of bestellen?

0511 - 421 874

Offerte aanvragen

Het hele jaar rond alles op voorraad

Het fijne van Wolters is: we hebben bijna alles, en bijna het hele jaar rond. Niet alleen als de zon schijnt en iedereen wil tuinieren, maar ook fijne werkkleding voor als het stormt en waait, gereedschap dat standhoudt bij het zware tuinwerk en snoeischaren die tegen een stootje kunnen. Zorgvuldig ingekocht van goede fabrikanten… en makkelijk af te halen met parkeren voor de deur.

Ook voor huren tuinmachines

Heeft u grote partijen nodig? Grond of zware zakken en pallets vol planten? Bestel per mail en wij brengen het graag even langs. In het voorjaar verhuren wij ook verticuteermachines om uw gazon mosvrij te maken en te houden. Wel even bellen of we de machine nog vrij hebben, want bij zonnig weer in het voorjaar is de vraag groot.

Geen zin om te sjouwen? Laat gratis bezorgen!

Wolters heeft alles voor siertuin, moestuin, gazon en terras. Van perkplantjes tot potgrond, gereedschap, algenverwijderaars en groentenzaden. Ook voor fijne werkkleding en snoeischaren. Parkeren voor de deur of meebestellen bij huren tuinmachines, zoals de verticuteermachine. Ideaal voor het buitenleven en noodgevallen zoals postzegels of een zak aardappelen. Grote winkel.

Neem contact met ons op

Wij leveren o.a.