P.G. Wolters, fouragehandel & dierenwinkel, Broeksterwoude 0511 421 874

P.G Wolters
P.G. Wolters

Vragen of bestellen?

0511 - 421 874

Offerte aanvragen

Kan het ook simpeler?

Wolters is leverancier van Van Benthem mengvoeders in Vollenhove. Onderweg naar leveranciers en klanten is Peter degene die tijd kan maken om even mee te denken met u als klant. Informeer gerust eens naar een vrijblijvende rantsoenberekening. In goede samenwerking met Van Benthem verzorgen wij namelijk graag een alternatief voorstel, inclusief uitdraai voor de mestboekhouding.

We komen toch langs!

Als boer, hobbyboer of paardenhouder heb je drukte zat. Daarom is het prettig dat wij aan de details denken. Puur voor het gemak ook direct even het hondenvoer meebestellen, een zak aardappelen, nieuwe overall of schoonmaakmiddelen voor stal of erf. Puur gemak. Waar vind je dat nog?
Iets anders nodig? Vraag ernaar, de breedte van ons assortiment heeft al menig klant versteld doen staan.

Peter Wolters biedt vrijblijvende rantsoenberekening voor mengvoer Van Benthem in Friesland. Als melkveehouder wil je immers goed advies over samenstelling van brok, ruwvoer. Alternatieven voor strooisel. Of een uitdraai voor mestboekhouding. Voor alle producten en prijzen, ook hondenvoer, aardappelen, overall, schoonmaakmiddelen of inleveren landbouwplastic.

Nieuwsgierig naar onze keuzes in efficiënt boeren? Wij komen graag kennismaken!

Neem contact met ons op

Wij leveren o.a.